top of page
coco-coir-hydroponics-substrates-3dponic
witte versie logo.png

Cultiva Coco

Speciaal voor de kweker die kweekt op kokos substraten heeft Bio TKA de COCOS-lijn ontwikkeld. Deze bestaat uit meerdere vloeibare concentraten met een specifieke functie NPK-verhouding, aangepast op de groei- en bloeicyclus van de plant.

Deze voedingen hebben een sterke minerale basis, maar bevatten daarnaast ook organisch gebonden en mineraal gebonden micro-elementen, die de opneembaarheid van de mineralen verhogen met als gevolg een efficiënte en hoog kwalitatieve ontwikkeling van de plant.

coco-coir-hydroponics-substrates-3dponic
witte versie logo.png

CULTIVA COCO A+B

Bio TKA Coco A+B is een minerale blend bestaande uit twee componenten die speciaal geformuleerd is voor hoogkwalitatieve en dynamische resultaten tijdens de groei- en bloeifase. Minerale voedingen zijn makkelijk te doseren en kunnen een hoge groeidynamiek genereren. De stikstofverbindingen en sporenelementen in Coco A+B worden razend snel opgenomen waardoor u krachtige planten met een goed ontwikkeld wortelstelsel kweekt. 

 

Bij het toepassen van de aanbevolen dosering tijdens elke waterbeurt zal de plant worden voorzien van voldoende nutrienten. De minerale voedingen zijn niet soort-specifiek en kunnen in een groot aantal teelttypen worden toegepast. Voor een optimale ontwikkeling is het noodzakelijk om voor het kweekproces pH- en Ec-metingen te verrichten.

DOSERING & GEBRUIK

  • Geformuleerd voor kokos substraten

  • Indicatie pH-waarde 5.8 / 6.5

  • Indicatie Ec-waarde 1.2 / 2.2

  • Voeg Coco A en B in gelijke hoeveelheden toe

  • Gemiddelde verdunning: 1: 500 (2 ml./ 1 L. water) (of dosering volgens schema)

  • Dosering: bij elke waterbeurt.

  • Verkrijgbaar in 1 L. 5 L. en 10 L.

COCO-B-5-Liter.png
COCO-B-1-Liter.png
COCO-A-5-Liter.png
COCO-A-1-Liter.png
coco-coir-hydroponics-substrates-3dponic
witte versie logo.png
bottom of page